Jag har varit ledig två helger i rad!!!

19 maj, 2015
19 maj, 2015

picoeat v

Jag älskar mitt jobb! Jag älskar att ha mycket att göra, men shit vad najs det var att vara helt ledig två helger i rad. Den här helgen var helt galet bra. Jag tror att en av anledningarna var att jag fick till så många träningspass med härliga vänner. När jag har ett väldigt pressat schema innebär det att jag ofta tränar på konstiga tider och har svårt att planera med andra, men den här helgen blev över alla förväntningar. TOTAL MAXAD skulle jag vilja säga.

Fredagen började med en fantastisk lunch i solen på Pico´Eat på Linnégatan, sen blev det ett gott träningspass. Avslutade kvällen med en liten tjötdejt med Lelle och landade hemma först 03.00 OMG!!!

v och lelle

Lördagförmiddagen började med ett kul träningspass med Majorna Muppets.

Började med 6 varv av 10 chins, 10 burpee, 10 KBSwings och 10 Burpee, sen 6 varv 10 dips 10 burpee, 10 toe2bar, 10 burpee.

Efter det blev det lite blandade övningar, bland annat. Tricepsarmhävningar på viktplatto, dragonflag mm. Sen drog vi inte till Pico´Eat för att testa deras frukostbuffé. Riktigt najs!

Efter den fantastiska frullen cyklade vi i duggregnet genom slottskogen och blev helt höga på syret. Regn kan ju ibland få en att bli deppig, men inget går upp emot kickarna man får från den syrerika luften. Gjorde ett kort stopp hemma och lyckades fixa en träningsdejt med den absolut bästa instruktör jag någonsin haft. För er som aldrig gått ett pass för Karin Björneloo GÖR DET! Hon är så galet pricksäker i sitt sätt att motivera och plocka fram det bästa ur dig. Lika ödmjuk och fantastiskt inspirerande som Karin är, är även hennes andre hälft Belmin Belic. Han har också varit en grym motivatör på Karins pass då han sida vid sida triggat TVÄLINGSDJÄVULEN i mig.

Vi hittade på ett kul pass som började med en cirkel 4 varv:
10 burpee
10 push-up med klapp
10 dynamiskautfall per ben
10 mountainclimbers per ben
10 squat+squat-upphopp med bulgarinbag
20 Rage ball (kasta boll i golvet med start över huvudet)
Sen körde vi trisets:
3 bröstövningar 10 reps 3 varv
3 bicepsövningar 10 reps 3 varv
3 tricepsövningar 10 reps 3 varv
Kan bara medela att jag fick galen pump under bicepsövningarna.VKB

Var lite rastlös när jag kom hem och tänkte försöka hitta på något, men fixade klart massa praktiska saker hemma i stället. Länge sedan jag bakat så hittade på ett recept på en Jordnöts- och kokoschokladkaka.

Botten
50g jordnötssmör från BodyScience
30g kokosmjöl risenta
10g kokosflingor
Blanda med salt pch vatten till en deg. Tryck ner i en form 20 cm i diameter, in i ugnen tills den får lite färg.
Topping
10g kokosoolja från BodyScience
40g kakao
20g vaniljcasein från BodySciense
Ett gäng droppar brasilianskt sötningsmedel. Bred på botten och in i frysen 30 minuter. Klar att äta! Sjukt god, räcker till 8 bitar! Hela kakan ca 800 kcal, 45g protein, 18g kolhydrater, 54g fett.

jordnöt-kokoschokadkaka

Sen var det dags för söndag, sköna söndag och en heldag med Karin och Belmin. Startades med Army Training på NordicWellness Odinsgatan. Skönt att få svettas lite. Brände gott i både ben och fetpumpen i underarmarna. Sen drog vi till pico´eat för lite påfyllning. Sjukt god och fräsch mixa egen sallad med mycket kyckling. I like a lot.

picoeat vkb

 

När vi var mätta och belåtna rullade vi vidare till klätterdomen för lite gött häng. Så sjukt kul att se hur snabbt de utvecklas, var bara andra gången de körde!

klättring KVB

När vi var färdigklättrade dök Brasse Joao upp, så jag blev kvar ett tag och körde lite repklättring. Vi tjötade massa gamla minnen från förr, då jag klättrade på riktigt. Snacka om nostalgitripp! Jag blev riktigt sugen på klättring. Fasen det är mycket man vill hinna med här i livet 🙂

Efter klättringen blev det en visit hos farsan. Väl hemma blev det lite käk igen och rastlöshetskänslan kröp på i kroppen så jag rullade ner till gymmet för att köra lite axlar. När jag landade in blev jag så glad att min kusin var där. Fast lite ångest fick jag också för jag viste att det innebar att jag skulle behöva köra en högintensiv del också. Kände mig rätt mätt på det då, jag kört det två gånger igår och på förmiddagen idag. Men det var bara att bestämma sig, vi körde samma upplägg som igår med Karin och Belmin. Sen blev det ett gött axelpass som avslutades med vindrutetorkaren. Sista settet körde vi tandem.

Tack vare en helg full med riktigt kul träning hade jag tokenergi idag också. Körde ett benpass innan jobbet. Helt är liggt var jag rätt seg när jag rullade till gymmet vid 20 snåret på kvällen, men så hände något. Jag hade sjukt svängig brassemusik i lurarna och fick värsta kicken. Kändes nästan som att jag ville dansa, jag som hatar att dansa. Tror nästan att jag kunnat boka in mig på ett Zumba pass om det funnits något. Istället blev det lite hopprep och ett skönt bröstpass.  Jag bara älskar när man är i ett flow. Imorn skall vi iväg på teamdagar med jobbet vilket skall bli sjukt kul. Är helt övertygad om att den här veckan kommer bli lite utöver det vanliga även om det är svårt att slå helgen som varit!

 

Kommentarer

kommentarer

Virena Andersson

Posts Facebook Google+