3 premiärer på 3 dagar, Ninja Warrior, Ninja Challenge, Gladiatorerna

1 februari, 2015
1 februari, 2015

virena_andersson

I torsdags var det premiär av Ninja Warrioar som är klassad som världens svåraste hinderbana. Det började i Japan och spreds sedan till USA där det gjorde succé. Flera av deltagarna specialtränade för att år efter år göra ett nytt försök att besegra banan. Det speciella är att man bara får en chans sen är man ute. Jag och min Partern in Crime Jenny Kitsune Adolfsson fick vara med i premiärprogrammet som var första gången någonsin i Europa.

10917708_10204894725360931_1805705480_n

Inför programmet visades en liten presentation av några av deltagarna bland annat Kitsune och spider!

Som jag tidigare sagt var det fantastiskt roligt att vara med om den här upplevelsen. Att få möjligheten att träffa så många roliga och framförallt helt galet duktiga atleter av olika slag. Jag skulle kunna skriva en hel uppsats om hur jag efter programmet blivit inspirerad utav flera deltagare till att testa nya saker som jag aldrig gjort tidigare. Stod med lika öppen mun som på bilden nedan många gånger under inspelningarna när jag såg den ena efter den andra göra allt svårare och för mig helt omöjliga rörelser med kroppen. Just denna bild var tagen när Jenny tog sig upp för väggen och därmed klarade kvalbanan! Partners in Crime!

10937620_10204900273539632_157661645_n

Så här såg mitt deltagande ut: Kan undra varför jag älskar när vi hoppar trampet på gymnastiken som jag börjat i år 🙂

Sen var det dags för Jenny! Jag kan inte beskriva i ord hur kul det var att få göra detta ihop med henne. Redan under inspelningarna till Gladiatorerna fann vi varann och Jenny har sedan dess varit en stor inspiration på många olika sätt. Hela grejen att bo hos Jenny och hennes fantastiska man Peter Bicepcmannen vara bara det en riktig energiboost i vardagen. Sen att få se Jennys tävlingsfokus in action är bara så mäktigt. Så glad att vi fick gå in tillsamman och jag fick vara så nära när hon körde. Tror att det syns på hennes film hur gärna jag ville att hon skulle klara banan.

Premiären av Ninja Warrior gjorde succé med 480.000 tittare http://www.dagensmedia.se/nyheter/tv/article3880226.ece

Efter att premiären av Ninja Warrior var över var det dags för en ny premiär – NinjaChallenge på Nordic Wellness

NinjaChallenge

Det var inte bara premiär för passet utan för mig att hålla i ett pass också. Sjukt konstigt kändes det att prata i mikrofon, men man kanske vänjer sig om man skulle göra det fler gånger. Hade iaf väldigt roligt när jag satt hemma och planerade passet. Kreativ träning gillar jag och försökte därför hitta på lite annorlunda övningar. Vi började med Mårten Nylens Ninjautmaning1 och 1 sett av mitt magprogramhttp://www.bodyscience.se/2015/01/traning-virenas-magprogram/

Upplägget på passet var 2 personer tillsammans vid 12 stationer med två övningar på varje station. Vid varje station körde man ena övningen i 30 sekunder några sekunders vila för att byta övning med kompisen och sen 30 sekunder till, två varv vid varje station. Kan villigt erkänna att intervallerna rätt många gånger blev längre än 30 sekunder. Efter första varvet av alla 12 stationer en liten vila och sen ett lika dant varv till. När de var som tröttast i mitten på sista varvet slängde jag in en tävling. Den som visade bäst fightingface skulle vinna en väska av det grymma märket Ninjagears.

Det var ett härligt gäng som vågade anta sig utmaningen. Jag hade fantastiskt roligt även om jag kände mig som en gröngöling. Hålla reda på tiden, peppa, ge uppmärksamhet åt alla, pratar jag för högt, fasen jag säger ju samma saker hela tiden. Shit kom igen nu, fasen inte en gång till, skärpning nu Virena lite fantasi kanske ….. Phu. Men shit vad kul det var. Önskar att jag hade mer tid för det här skulle jag vilja göra igen.

ninjagäng

 

 

Är du nyfiken på övningarna så hittar du dem här: NinjaChallenge övningarna

 

Efter passet körde jag lite själv i gymmet för att sedan ha kompisar på besök och titta på Gladiatorerna Special! Värmde upp med en ringduell innan det drog igång.

glads,spider,anna

lisa ringduell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gladiatorerna Special var en teaser om vad som komma skall i Mars. Det är 6 nya gladiatorer i år och en av dem gjorde entre i Kändis Programmet. Det kommer att bli en grymt spännande säsong av gladiatorerna i år, så missa inte den. I kvällens avsnitt fick jag möta Anna Lindberg på väggen och i pendeln. Eftersom jag själv hållit på med simhopp som barn och varit på samma tävling som Anna Lindberg en gång i 11 år ålder, så var det fantastisk kul att få möta henne. Hon har faktiskt varit en av de atleter som inspirerat mig mycket mest och följde henne vid så gott som alla OS, VM och EM. Här kommer ett litet klipp ifrån väggen.

Spider och Kitsune i väggen mot Anna och Sara

Och där sätter vi punkt för ett inlägg som håller på att aldrig ta slut. Ha en go söndagkväll 🙂

Shit höll på att missa det roligaste av allt! När Toro och Prime springer hinderbanan! Någon av grabbarna fick Spiders händer över hela sig. Inte varje dag man får kladda på en snygg Gladiator 😉

Toro och Prime i Hinderbanan!

 

 

Kommentarer

kommentarer

Virena Andersson

Posts Facebook Google+