Från blond till blod!

6 november, 2014
6 november, 2014

IMG_5198

Ytterligare en fantastisk vecka. Haft förmånen att få bo 4 nätter på hotell, fått välkomstpaket, färdigserverad mat, sängen bäddad och det bästa av allt 3 hela dagar med lek i vuxendagisets teckna. Var oxå tvungen att testa speglarna på hotellet. Kombon när proppen av någon anledning går ur och släpper vätska för en dag samt grymt ljus gör ju att det ser ut som det finns lite discomuckler trots allt.

IMG_5148 IMG_5140

Innan avresan passade jag på att utnyttja ringarna till att torka mina fina MM Sports kläder 🙂 Provade också att tokspänna magmusklerna efter ett svettigt träningspass. Fick mig många skratt och funderade på hur folk känner sig när de står på scenen och skall spänna musklerna och le på samma gång, phuuuuu.

IMG_5168 IMG_5161

Bästa Magdalena Kowalczyk hade fixat finshampoo från Exit haircut. Och Sofie Eklund hade ordnat med värsta välkomstpaketet med alla möjliga prylar. Snacka om en känslan att det kommer att bli en bra helg. Tänk vad det betyder mycket när någon ansträngt sig lite extra 🙂

IMG_5170IMG_5191

Första passet på helgen blev lite discodans med min ”Partner in Crime” Jenny Kitsune Adolfson. Frågan är bara vem som förde och vem som dansade efter. Riktigt kul var det i alla fall! När hela gänget hade åkt hem passade jag på att smita ner till gymmet för att köra igenom hela kroppen och avslutade med min en av mina typ 100 favvoövningar 🙂

Sen var det dags för den stora förändringen. Tåget gick kl 05.30, 4 timmar senare satt jag i frisörstolen och där fick jag sitta i 4,5 timmar till för att gå från Blond till Blod. Sen snabbt in i taxin till tåget för att sitta i dryga 3 timmar till. Fattar ni att det var gött att landa in på gymmet när jag väl kom hem. Sitta på röven en hel dag är inte min favoritsysselsättning. Men måste erkänna att jag trivs rätt bra i mitt röda hår igen 🙂

IMG_5232

Periodare som jag är så har jag nu fått en ny favvorätt. Tonfisk med hot and tropical svartkålsnudlar!

IMG_5251

200g tonfisk, setkt i body science coconut oil

150g svartkål
100g purjolök
200g Lowcarb noodles från body science
Stekt i body science coconut oil, curry, fish sauce, sambal, tomatpuré, fulight tropical fruit, och när allt är klart rör ner 100g kvarg för en krämig konsistens.
Riktigt sweet!!! Prova och se vad du tycker.

Har varit hemma i ett par dag och hunnit riva av några träningspass och massa jobb. På lördag är det dags att packa väskorna igen för en lite längre borta vistelse. Skall bli sjukt najs!

By the way, fattar inte hur jag kunde glömma att nämna i förra inlägget där jag skrev om min grymma vecka och alla hundratals presenter jag fått att jag bokat en 6 veckors lååååång surfresa till Bali/Indo med min man som jag inte träffat på 7 månade nu. Skall bli så fantastiskt underbart. Längtar såååå efter att få hoppa ner i vattnet 🙂

See ya 😉

Kommentarer

kommentarer

Virena Andersson

Posts Facebook Google+