skulle ju skriva lite om min träning

10 april, 2014
10 april, 2014

men slank in på min gamla blogg.. ja vad säger man… herregud vilket  ”annat liv” … men jag inser nu är jag läser såhär långt efetr att det var inte så mycket fel på mig.. mitt liv gick extremt upp och ner.. alltså på riktigt väääldigt djupt och sen toppentoppenbra igen.. och mycket av det berodde på att jag la mina känslor i någon annans händer aaaaldeles för ofta..jag lyssnade helt enkelt  för mycket på en person som gång på gång fick mig att göra sånt jag inte själv ville, sånt som inte ”var jag” och jag var hindrad i det jag egentligen ville göra. DOCK är jag helimponerad av mina prestationer och min målmedvetenhet i träningen. herregud vad jag låg i! inte konstigt jag var så stark :)

En text från bloggen :

I mitt huvud… 23.52 och övrig tid

Jag drömmer om ett rik liv, inte i första hand ekonomiskt rikt, utan händelserikt..
(bra ekonomi ger dock utrymme och möjlighet till händelserna,,)

Jag drömmer om ett hus på landet med familj och djur..
jag drömmer om att bli en duktig fitnessutövare 
Jag drömmer om ett liv med god hälsa och trogna enerigivande vänner..
Jag drömmer om harmoni och känsloladdade ögonblick.
Jag drömmer om trygghet och sann livslång kärlek

OMG ! jag har detdär… jag lever det livet jag drömde om för 4 år sen.. Tummen upp till mig..
kanske dags att skriva lite nya drömmar som jag kan se tillbaka på om några år :)

P(271)

jag DÅ… jävligt stark men förbannat splittrad och osäker…

kommentarer, 378 Visningar

Ulrika Merkel

Posts Google+