mellis på instagram vs mellis på snap

21 augusti, 2015
21 augusti, 2015

Okej, vad händer? Igår halv 7, idag strax innan 6. Jag har kommit in i någon pigg-på-morgonen-fas – but i like it! Ska alldeles strax ge mig ut och springa en sväng. Har en runda på prick 7 km runt Nissan, så tänkte gå 4 min / springa 4 min tills jag är hemma igen. Försöker hitta en bra timer till en annan grej också, men detta funkar ju att slå in på Runkeeper.

Grymt härligt träningpass igår! Fick verkligen mycket gjort. Marklyften kändes lätta som papper (var uppe på 97 kg x 3) och böjen gick okej. Därefter blev det som sagt Linneas Tone-upplägg som var riktigt bra! Har ju hållit Tone i lite drygt 1,5 år på Idrottscentrum nu och det behöver minst sagt en liten uppfräschning med nya idéer och övningar.

Idag kommer min bästa kompis Malvina ner hit vilket ska bli jätteroligt! Vi ska sola på dagen och sen träna tillsammans i eftermiddag. Men innan dess blir det jobb med IC, jag och Matilda ska dela ut flyers på Nollningens Beachdag!

Hade en bra snap-dag igår så här kommer lite bilder från det. Lägg gärna till mig där! -> ssvedbergh

mellisinsta

Såhär ser mitt mellis ut på instagram….

Snapchat--8410059639661231185

Och såhär blir det på snap! Hahaha, älskar kontrasten.

Snapchat-5376735583779138175

Slängde ut denna på My Story och till några vänner innan träningen, hade massa svar när jag kom hem! SÅ kul!

____________________________________________

Måste bara lägga till att det händer så otroligt mycket roliga och spännande saker just nu! Jag är så glad för allt jag får vara med om och alla jag får dela det med. Befinner mig i en otroligt positiv fas just nu och jag stormtrivs! 

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!