Slaget om Flygstaden

20 augusti, 2015
20 augusti, 2015

Lagom pigg tjej imorse! Somnade (läs däckade) strax innan elva igår och vaknade pigg som en nötkärna strax innan halv 7 ! Hade eventuellt. tänkt gå på morgonpasset i boxen men bestämde mig när jag somna för att sova ut så länge jag kunde. Så gick det med den saken. Vid 8 mötte jag upp Christoffer i boxen och vi nötte lite teknik i pullups, t2b och GTOH. Det är nämligen tävling på lördag : Slaget om flygstaden (länk) och CF Halmstad ska såklart ställa upp med ett lag! Kom jättegärna och hejja fram vårt lag!! Hade gärna tävlat men de önskade nya atleter till tävlingen som inte har så mycket erfarenhet och jag fick istället gå in som coach för laget! Det känns som att vi kommer komma med ett starkt lag på lördag och jag ser fram emot att coacha! Det är nästan lika roligt som att tävla.. 😉

temp

Nu har jag precis vaxat benen och gjort matlådor för idag och imorgon. Efter tävlingen på lördag ska jag först på kräftskiva och på söndagen ska jag på kalas i Göteborg. Kommer även hinna med ett crossfit pass tillsammans med Henrietta och Sandra på Crossfit Vagnhallen på söndag förmiddag så det blir en väldigt rolig helg detta!

Idag ska jag jobba för IC under lunchen och i eftermiddag blir det styrkepass + tone på gymmet. Ska delta på Linneas första egna klass, ska bli jätteroligt!

Tänkte bidra med dagens upplägg för den som vill ha lite ny inspiration till sitt pass. Detta är alltså dag 4 av 4 på mitt styrkeschema jag började med för 3 veckor sen. Hittills är jag väldigt nöjd med upplägget. Passen är roliga och lagom utmanande! Precis vad jag vill ha just nu.

Heavy Deadlifts + Volume Squats + Back

Marklyft 3 x 3 
Knäböj 2 x 5, 1 x 5+
Marklyft med gummiband (Speedpulls) 8 x 3
Latsdrag 3 x 10
Rodd 3 x 10
Ab Wheel 3 x 10

Nu ska jag fixa iordning mig för dagen! Kram

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!