1 juli 2015

1 juli, 2015
1 juli, 2015

Hatar att börja inlägg med en förklaring om varför man vart iväg, så skippar den biten.
Låtsas som att vi kört på som vanligt och fortsätter där ifrån!

Dagen har börjat på topp! Fick precis mitt slutbetyg på examensarbetet och det blev högsta betyg – en 5a! Så himla stolt och glad över det, för shit vad vi slet med det är arbetet! Det lönade sig verkligen!

Idag ska jag ta vara på vädret och sola! Ikväll blir det träning – kb-swingar! 500 st rättare sagt. Gillar verkligen nya upplägget! Ska nog kombinera det med lite kroppsstyrka som pullups och dips idag med.

1 juli – och äntligen verkar sommaren vara här! Nu kommer jag hålla så hårt i den jag bara kan!

skins

glöm inte följa mig på instagram: @sann_a

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!