post… eller jag menar pre-workout!

30 mars, 2015
30 mars, 2015

Juste, hur är det nu med alla PWO’s hit och dit. Pre eller Post, (innan eller efter)…

Jag har sedan jag smaka MM Sports goda XLNT Recovery velat få in den på en snitsig plats på kostschemat och äntligen har jag hittat den. Då jag nu vid lite högre intag har som ambition att genom detta ha mer energi på mina pass så passar det sig nu inte lika bra att jag äter kolhydratsfattig lunch 12 och sedan bara 2 ägg innan träningen. Jag vill ha lite mer ”go” i kroppen, och inte bara av koffein eller beta! Min grymma kost-coach sa att om den skulle passa in någonstans riktigt bra så är det faktiskt innan ett pass som PWO! Så jag har testat det i en vecka nu (innan jag blev sjuk) och den är helt perfekt! Måste säga att det är riktigt skönt att jag slipper få i mig massa koffein för att kompensera en trött dietkropp.

Så, dagens tipsiga: XLNT Recovery med smak av Strawberry Melon Fusion innan ett träningspass – 5 av 5 toasters!

XLNT-Recovery-960px

Det räcker dessutom med en halv portion i 4 dl vatten! Så på så sätt räcker burken dubbelt så länge.

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!