energi

30 mars, 2015
30 mars, 2015

På väg tillbaka skulle man väl kunna säga! Efter en veckas sjukdom som jag inte alls hade beställt, så känner jag att denna veckan så ska träningen kunna ta fart igen! Det känns bra att jag lyssnat på kroppen och mina begränsningar när det kommit till fysisk aktivitet denna veckan som varit men nu är det andra bullar. MK Open är om knappa 3 veckor så nu är det dags att börja med finslipandet igen, och se till att eventuellt bli lite bättre på några skills!

Blev ett gött dragpass imorse på Idrottscentrum som jag tänkte dela med mig av.
Kör 5×5 i alla övningar (tungt) och kör eventuellt 2 uppvärmningsset i innan.

Pullups
Stötmark
Rodd i ställning
Skivstångsrodd
Rodd i Cable
Rodd i ryggmaskin
Facepulls

Satte klockan och jobbade med kort vila så blev klar på en timma ungefär! Gillar pass med lite go, och inte så lång vila! Nu ska jag äta lunch sen fortsätta plugga hela eftermiddagen fram till crossfitpasset ikväll!

umara

Önskar jag kunde känna mig såhär fräsch idag…

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!