sista minuten är mitt andra namn

17 mars, 2015
17 mars, 2015

Som rubriken lyder så har jag som vanligt sparat allt jag ska göra till sista minuten. Två lata veckor i soffan, väl medvetandes om vad som ska göras, så skjuter jag ändå på det till sista veckan. Men jag fixar det ju alltid så det verkar vara en strategi som funkar!

Dagen har gått i ett. Började med en klocka som inte ringde, så fick ställa in morgonträningen och tog en extra halvtimmes sovmorgon. Plugg hela dagen fram till tre. Laddade med 600 g päron (kärlek) inför pass på Idrottscentrum i 1,5 h. Release på både nya Tone och CX18! Härlig energi från mina deltagare. Avslutade dagen i gymmet tillsammans med en vän och ett tungt pass, cleans!

Uppvärmning: Pistols, 1 / ben. Öka vikt varje set.

Styrka: 3 RM frontböj

EOthM 20 min: 1 hangclean – 1 clean – 1 frontböj

Finish: 2 touch-n-go Powercleans; alternating with buddy. 10 rounds each for time

bild

Inte idag, men ungefär såhär glad och käck har jag känt mig idag!

Nu är jag hemma och ska äta bulgur med kyckling! Välförtjänt efter ett tungt pass!

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!