long time no see

16 mars, 2015
16 mars, 2015

Yes, så var det det här med bloggen också! Hände lite grejer som gjorde mig omotiverad att skriva här men jag gör ju detta för min skull och ingen annans så får försöka bita ihop och faktiskt skriva av mig här minst en gång om dagen. Det är ju faktiskt väldigt kul att uppdatera och dela med sig av träningspass och hur träningen och annat går så ja, nu kör jag på igen.

Sen vi hördes sist så har en del ändrats i mitt kost och träningsupplägg. För att bygga massa framöver (muskler, så lite fett som möjligt) äter jag nu enligt ett lite kaloririkare kostschema än innan, jag bryter fastan med frukost efter morgonträning 3 ggr / vecka och jag har skalat ner på cardion. Alla crossfitpass körs på + 60% av 1 RM i alla övningar, så även om det bjuds på cardio-metcons så har jag lovat mig själv att köra på de tunga vikter jag faktiskt klarar och som sagt, minst 60 % av mitt max i respektive övning. Jag har även lagt in 3 rena styrkepass i veckan uppdelat i drag, press och ben! Första veckan har gått svinbra, trivs med kombinationen och mixen av crossfit och styrketräning.

Detta kommer bli bra!

I drag, press och ben passen har jag lagt fokus på 3-5 övningar jag vill bli bättre i, och kommer komplettera passen med ytterligare övningar om det finns tid till det. Idag när jag körde stötmark t.ex tog endast den övningen 20 minuter att genomföra med bra vila mellan seten. Vill verkligen fokusera på tunga vikter vilket ledet till relativt lågt antal reps och längre pauser under dessa pass, så kör 5 reps x 5 set i alla övningar på styrkepassen. Tungt ska det vara!

Kommer köra på såhär ett tag och bättre på flåset när det närmar sig MK Open som är om drygt en månad. Av erfarenhet från Roslagen förra året så var det faktiskt styrkan och skills jag fallerade på. Har däremot hört att det kan bli både sim och löp i Falun så har lagt in teknikträning i detta 1 pass per övning per vecka också. Mycket nu, men det är roligt och jag har faktiskt tro det eller ej nästan 3 hela vilodagar på schemat!

Nu ska jag hem och äta mellanmål innan det är dags för open 15.3 i eftermiddag. Dessa muscleups… En vacker dag ska väl även jag sätta en,

Capture

Bild från när jag klara 78 kg i clean&jerk på Open 15.1!

Kram.

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!