Bulk & nytt träningsupplägg!

1 februari, 2015
1 februari, 2015

Hej!!
Hoppas ni alla har haft en bra helg!

Idag var sista dagen på gamla träningsschemat! Imorgon börjar jag köra 6-8 reps/set. Det ska bli kul att göra om lite och se resultaten. Tanken är även att jag ska gå från ca 50kg till 52 kg till månadsskiftet! Nu jäklar ska det byggas muskler!!

image

Jag försökte göra ett inlägg för ett tag sen men som försvann…. Där berättade jag lite om hur man når sin önskade form!
Jah har fått många frågor om hur lång tid det tog att komma i tävlingsform. Jag kan säga såhär, jag har tränat sen jag var i 20 årsåldern (är 38 idag) men började tävlingssatsa för ett år sedan och målet var då Luciapokalen.
Det man ska veta är att det är galet måååånga timmars slit på gymet, mycket kost, blod, svett och tårar, mycket glädje och jäklar anamma som ligger bakom!! Jag har fått slita som fasen MEN jag ÄLSKAR DET!!!
Alla har olika förutsättningar. Vissa har väldigt lätt för att lägga på sig muskler, andra inte! Jag tillhör dem som inte lägger på mig muskler så lätt och då får man jobba hårdare helt enkelt!

Ha en fin söndag!!

Kommentarer

kommentarer

sanna4fitness

Posts Google+

Jag är en tjej som älskar träning! Körde min första tävling i Bikinifitness på Luciapokalen i november och planerar nu tre tävlingar under 2015.