Utvärdering stoppböj!

18 februari, 2015
18 februari, 2015

Hej!!

image

Hoppas ni alla har haft en bra vecka så här långt!!

Idag har jag varit ledig och passade på att fixa mina naglar hos Sara Kvarnfall! Det blev en vårig rosa den här gången:-)!! Se bilden längre ner! Insåg att de matchade min fina MM Sports mössa!!

image

Sen gjorde jag ett välbehövligt besök hos massören Erik Svärd på Actic. Min rygg är helt knas… Det jag gillar med att gå till Erik är att han är grundlig och kollar rörlighet och ger många tips på vad jag ska tänka på i vardagen för att stärka ländryggen!!!

Nu till gårdagens stoppböj!! Ben är min svaga punkt och nåt jag måste jobba hårt med inför kommande tävlingar. Testade som sagt stoppböj igår. Denna övning är likadan som en vanlig knäböj men man stannar några sekunder i bottenläget för att sedan skjuta sig upp till stående! Mycket tyngre än vanlig knäböj och jäkligt jobbigt…men….DEN TAR FANTASTISKT BRA!!! Vi körde 7 set a 6 reps och träningsvärken idag är inte nådig!!
Denna övning rekommenderar jag varmt!!

Idag kom leverans fr MM Sports med bla bästa BCAA:n och PWO:n!

image

Ha det gott!!
Kram!!

Kommentarer

kommentarer

sanna4fitness

Posts Google+

Jag är en tjej som älskar träning! Körde min första tävling i Bikinifitness på Luciapokalen i november och planerar nu tre tävlingar under 2015.