Härlig ledig dag med mycket kul!!

13 mars, 2015
13 mars, 2015

Hej!!
Oj vilken härlig dag jag hade i onsdags!!

Började med att fixa nya fina fransar hos Belle Peters! Det är vardagslyx så det skriker om det! Man behöver verkligen inte sminka sig alls när man har fransförlängning! Love it!!

image

Sen träffade jag bästa Petra Kardell, min poseringscoach! Vi planerade lite inför kommande tävlingar! Jag får så väldigt mycket inspiration av henne! Vi ska träna mer posering innan SM vilket jag tycker känns fint för man kan alltid förbättra saker och utvecklas.

Sen var det bara att ta sig till gymet för att träffa PT-Matte och köra ett kräk/gråtpass:-)
Vi körde bröst/triceps och fyyyy vad trött jag blev!!!! Vi började med 10 set bänkpress…. Ska jag vara ärlig så var jag redan då redo att packa ihop mig och gå hem hahaha! Vi körde på aktiv vila och jag har aldrig skakat så mycket som efter det!!

image

Efter träningen gick jag till Sara Kvarnfalls salong för att få nya naglar:-)! Jag trodde inte att jag kunde ha gelenaglar (de har trillat av jättefort förut) men de förra hade jag nästan 5 veckor!! Denna gång fick denna duktiga tjej höra klassiska rosa naglar!

image

Jag avslutade denna underbara dag med att instruera en full Coreklass på Actic! Älskar verkligen denna klass!!! Har så starka och duktiga deltagare!!

Inte bara träning i detta inlägg men det visar ju att jag faktiskt gör annat än att träna också hihi!

Trevlig helg!!

Kommentarer

kommentarer

sanna4fitness

Posts Google+

Jag är en tjej som älskar träning! Körde min första tävling i Bikinifitness på Luciapokalen i november och planerar nu tre tävlingar under 2015.