Frustrerad!!!

11 februari, 2015
11 februari, 2015

Hej!!
Nu måste jag skriva av mig lite!! Jag är så frustrerad över min träning…. Det känns som om kroppen inte svarar på allt jag gör…. Jag vet ju att det kan stå still periodvis men jag känner en stress eftersom jag i maj ska börja på diet igen och jag MÅSTE bygga på mig tills dess!! Käkar som jag ska och har ändrat träningsupplägg så nåt borde hända tycker jag!!
Sen har ju min rygg varit knas senaste veckan så till viss del beror det på det, men jag blir tokig ändå!!!
Vad gör ni när ni känner att träningen står still?
Idag räddades benpasset av världens godaste BCAA!!

Kram på er!!!

kommentarer, 210 Visningar

Kommentarer

kommentarer

sanna4fitness

Posts Google+

Jag är en tjej som älskar träning! Körde min första tävling i Bikinifitness på Luciapokalen i november och planerar nu tre tävlingar under 2015.