Otursdag som blev turdag!!

22 mars, 2015
22 mars, 2015

Hej!!
Hoppas alla har haft en bra helg!!

Jag hade vilodag igår och käkade på ganska rejält vilket kändes i kroppen idag! Det fanns mycket styrka och energi:-)
Fick mitt nya träningsupplägg för de närmaste 4 veckorna. Det innehåller en del nya övningar och det är blandat antal reps/set!
Tex idag på knäböjen så körde jag 5 set och repsen var 8,10,10,10,8. Jag fick riktigt bra kontakt och hade önskat att jag sluppit gå i trappor efteråt!!
Det blev även ett PB idag, i benpressen! Jag är verkligen inte stark i ben men 145 kg och 10 reps kändes som ett bra svar av kroppen!! SÅÅÅÅ GLAD!!!

image

Jag trodde detta skulle bli en riktig skitdag för den började så!! På en halvtimme lyckades jag med följande: Först lossnade duschslangen från fästet och jag fick munstycket rätt i ögat… (Risk för blåtira imorgon), sen välte jag ut en flaska ansiktsvatten så allt åkte ut, efter det skulle jag skaka min foundationflaska men hade inte satt på korken ordentligt så det stänkte en massa foundation på kaklet (hade precis städat badrummet) och sen till sist så snubblade jag på dammsugaren så jag körde knät rakt in i väggen… Jorå, så att ehh!

Till sist kommer en bild på min duktiga och härliga PT Mattias! Han vill inte vara med på bild så ofta men jag vill ändå visa att han finns hahahaha!! Passade på att ta en bild när han tränade någon annan:-)!!
Här tränar han min fina vän Sara!!

image

Ha nu en härlig vecka!!!
Kram!!!

Kommentarer

kommentarer

sanna4fitness

Posts Google+

Jag är en tjej som älskar träning! Körde min första tävling i Bikinifitness på Luciapokalen i november och planerar nu tre tävlingar under 2015.