Att våga gå ”offseason”

24 januari, 2015
24 januari, 2015

Hej!
OK, nu gör vi ett nytt försök med detta inlägg! Har haft lite strul med publiceringen av mina inlägg men nu hoppas jag att allt fungerar som det ska =)!

Jag läste ett inlägg på Instagram som en grym tjej som heter Anna Stålnacke gjorde. Det handlade om att våga komma i offseasonform..
Jag kände verkligen igen mig.. Man kämpar och sliter så mycket och så länge för att komma i tävlingsform och den formen varar ju inte länge om man jämför med hur länge man har jobbat för den.
Jag hade svårt den första månaden att acceptera att kroppen ändrades och att konturerna försvann mer och mer. Samtidigt visste jag att detta var ett måste för att kunna lägga på mig ännu mer muskler inför nästa diet!
Jag tror att man måste jobba med att tillåta sig att komma i ”dålig” form och våga att lita till sin egen förmåga att förändra kroppen när det blir dags för diet. Man måste lära känna sin kropp och veta hur den fungerar. Det tar tid men som sagt, det är nödvändigt.
Sedan måste man även våga lägga sitt förtroende till sin coach, att han/hon vet vad de gör =)! Man är oftast inte ensam i sin resa mot tävling =)

image

Nu börjar äntligen min styrka komma tillbaka rejält vilket är väldigt skönt! Dock går jag inte upp i vikt så snabbt som jag önskar men jag hoppas att kroppen ska börja reagera på allt käk snart =)

Ha en härlig lördag!!!

kommentarer, 327 Visningar

Kommentarer

kommentarer

sanna4fitness

Posts Google+

Jag är en tjej som älskar träning! Körde min första tävling i Bikinifitness på Luciapokalen i november och planerar nu tre tävlingar under 2015.