Då tar jag sikte mot Alströmertrofén!

20 mars, 2015
20 mars, 2015

Jag känner mig väldigt taggad och glad inför att nu ha kickat igång dieten inför min debut i Men´s Physique! Äntligen! Den 13 juni smäller det! 😀 Nästan övertaggad, haha!

Det är har nu gått snart 2 veckor på dieten och allt känns väl som det ska. Nuran ❤️ har lagt upp ett kostschema som jag slaviskt följer dagligen och nu såhär i början försöker vi hitta en lämplig nivå med kalorierna och samtidigt balansera upp det med bra styrkepass. Jag verkligen älskar att dra igång dieter eftersom att man nästan dag för dag kan skönja resultat (i alla fall tror jag det) och att man för varje dag känner sig mer och mer i form :) Jag säger ”äntligen” eftersom att jag efter månader av förberedelser och bra träning nu äntligen ska få börja skala bort lite fett och få se vad jag har åstadkommit därunder.

Jag lär mig väldigt mycket om mig själv och om kost i allmänhet så bara det är ju en vinst i sig. Att sedan komma i tävlingsform och att slutligen stå på scen och njuta blir pricken över i:et 😀
Dit tanken vill går också kroppen och det tror jag verkligen på. Jag vet vart jag vill, jag vet vad som behöver göras och jag ska kämpa! Går det trögt så har jag min älskade coach Nuran som ändrar om, löser alla dietproblem och allt övrigt som adepten stöter på!

Jag kommer att lägga upp fler bilder längre fram när jag ser lite hårdare ut men tills dess får en vanlig badrumsspegelbild illustrera de två första veckorna.

 

Roberto Xalino, Robert Silva, 120kg, Nuran Angel Gemalmaz,oberto Xalino, Robert Silva, 120kg, Nuran Angel Gemalmaz,

oberto Xalino, Robert Silva, 120kg, Nuran Angel Gemalmaz,

kommentarer, 1 126 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Robert Silva

Posts Facebook Google+

R O B E R T S I L V A / R O B E R T O X A L I N O Född: 1987.03.21 Bor: Göteborg, Västra Frölunda Gör: Arbetar som socionom i Göteborgs stad