Tävling till våren! Spännande!

22 december, 2015
22 december, 2015

Jag har länge funderat men nu har jag och coach Nuran ❤️ äntligen bestämt oss.
Det blir tävling till våren i Stockholm för min del! 11 veckor kvar. Dags att jobba!! ⚡️

Det känns väldigt roligt att kunna sikta in mig på nya mål, att efter månader av bra träning få ställa in mig på en ny diet och få skala av mig vinterpälsen. Sedan förra tävlingen i juni har fokus legat på att förbättra min fysik ytterligare, lägga på mig lite mer muskler och förbättra symmetrin ytterligare. För att lyckas med detta har jag givetvis studerat andra tävlande, synat dommarbedömningar, pratat med coach Nuran och tagit hjälp av Team MMSports för att veta vad jag ska fortsätta jobba med. Robert Silva Roberto Xalino Team MMSports Men´s Physique 120kg Nuran Angel Gemalmaz (21)

Under min ”offseason” har fokus legat på att undvika gå upp för mycket i fettprocent. Jag har inte fettprocent mätt mig utan istället siktat in mig på att hålla en idealvikt på ca.86kg. Jag har givetvis gått upp i vikt sedan tävlingen (ca.10kg) men jag har faktiskt lyckats med att undvika att lägga på mig onödigt mycket fett. Många gillar att ”bulka” men det har aldrig varit min grej av flera olika anledningar. Dels för att jag gillar att hålla hyfsad form året runt, dels för att jag inte vill ha för långa dieter inför tävling och dels för att det inte finns något visat samband med att kroppen bygger mer muskler bara för att man har mer fett på kroppen. Jag tror att jag har lagt på mig mer muskelmassa och det ska bli spännande att jämföra bilder lite längre och få svart på vitt om mitt slit har gett utdelning! Har kört ca.2 veckor på dieten nu och totalt skalat av ca.3 kg. Det känns bra och som det ska.

Jag har många gånger fått frågan hur jag mår på diet och svaret är att jag mår bra. Väldigt bra. Jag hade det tufft de sista 2 veckorna innan tävlingen i juni men det berodde ju såklart på att jag dubblerade pass, ökade cardion och samtidigt droppade matintaget. Annars mådde jag som en prins och min mest behagliga form och bästa stund var nog ca.3 veckor innan tävling. Jag älskade verkligen träningen, spegeln, motivationen och att se målet framför mig!

Jag kommer att lägga ut någon före och efter bild om ett tag men tills dess så kan den som är intresserad kolla in mig på Instagram under namnet robertoxalino
Där ligger inte alla men en del bilder och fler lär det ju bli när det blir roligare att fota. Ja, ni förstår säkert vad jag menar 😉

Sist men inte minst vill jag tipsa er om alla grymma julerbjudanden på MM SPORTS och nämna min nuvarande favorit Body Science Vip-X 2.0. Det är en pre-workout produkt och prestationshöjare som garanterat kommer ge dig energi, ork och pump i musklerna. Denna har jag nu kört i 1 vecka och är nöjd som f*n!
Tack för mig och en riktigt god jul!! Robert Silva Roberto Xalino Team MMSports Men´s Physique 120kg Nuran Angel Gemalmaz (23)Robert Silva Roberto Xalino Team MMSports Men´s Physique 120kg Nuran Angel Gemalmaz (26) Robert Silva Roberto Xalino Team MMSports Men´s Physique 120kg Nuran Angel Gemalmaz (21)Robert Silva Roberto Xalino Team MMSports Men´s Physique 120kg Nuran Angel Gemalmaz Alex Tyngre Danielsson (25)Robert Silva Roberto Xalino Team MMSports Men´s Physique 120kg Nuran Angel Gemalmaz Jones Ahmad (24)

kommentarer, 621 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Robert Silva

Posts Facebook Google+

R O B E R T S I L V A / R O B E R T O X A L I N O Född: 1987.03.21 Bor: Göteborg, Västra Frölunda Gör: Arbetar som socionom i Göteborgs stad