Battle of Scandinavia nästa tävling!

10 februari, 2016
10 februari, 2016

Själva anmälan gjorde jag för en tid sedan men nu fick jag äntligen besked.
Mitt namn är med på hemsidan och jag är anmäld för tävling den 2 april i Alingsås!

Tanken var i november att jag skulle börja tävlingssäsongen en månad tidigare i Stockholm men rent planeringsmässigt känns krystat på grund av tidsbrist. Vårt husbygge och flytt bör vara mitt fokus och som tur är är min coach och sambo bra på att övertala mig till förnuftiga val, hehe. Att jag drog axeln ur led förra veckan inverkade inte på beslutet eftersom jag känner mig okej. Formmässigt känns det också bra så inget att klaga på. Det var däremot ett väldigt enkelt beslut eftersom en tävlingssatsning bör gå hand i hand med ens privatliv. Kort sagt, Battle of Scandinavia är rätt val av tävling för mig!

Den som letar efter mitt namn bland tävlingsdeltagarna ska leta i den längre klassen. Min längd är i ”gränslandet”. Får se om jag krymper eller växer under min diet och om jag väljer att fila fötterna inför inmätningen.

Poseringsträningen måste nu på allvar trappas upp! Jag vill få bättre flyt och bättre uthållighet samt bli ännu bättre på att framhäva mina styrkor. Det finns inga genvägar. Öva, öva, öva, öva osv… Jag är nog inte ensam i denna värld om att tycka om posering bättre när jag är i bra form. Då ser jag i alla fall vad jag håller på med, haha. Annars är det ett litet lager fett i vägen.

Vill även tacka min fantastiska tjej i detta inlägg. Hon är min coach och hon står ut med att hjälpa sin tokiga sambo och finns alltid där för att korrigera och snacka. Love you Nuran!

Kan inte uttrycka det tydligt nog till andra tävlingssatsande killar och tjejer hur viktigt det är med en närvarande coach!! Ses ni, pratar ni, tränar ni ihop osv så har ni stötte chans att göra rätt och varken bränna pengar och tid i onödan.

Sist men inte minst. Tips på tre produkter som jag inte kan vara utan under min diet!

  • Casein Vanilla Ice Cream – Äter den morgon och kväll. På morgonen har jag den i min gröt och på kvällen gör jag pudding eller äter den med äggvita. MUMS!
  • PreSwe Whey – Dricker det efter varje träningspass och belönar min själv med det godast proteinet på marknaden.
  • Body Science BCAA-XX – Dricker två stycken om dagen. En under träning och en mellan två måltider under dagen.

 

Bilderna är från min Instagram.
Följ gärna min resa på Instagram: robertoxalino

Robert Silva Roberto Xalino Team MMSports Men´s Physique 120kg Nuran Angel Gemalmaz (28)

Robert Silva Roberto Xalino Team MMSports Men´s Physique 120kg Nuran Angel Gemalmaz (29)

Robert Silva Roberto Xalino Team MMSports Men´s Physique 120kg Nuran Angel Gemalmaz (30)

Pizza ala Nuran!

Kommentarer

kommentarer

Robert Silva

Posts Facebook Google+

R O B E R T S I L V A / R O B E R T O X A L I N O Född: 1987.03.21 Bor: Göteborg, Västra Frölunda Gör: Arbetar som socionom i Göteborgs stad