3:e veckan, det händer grejer! Glad Påsk! :)

3 april, 2015
3 april, 2015

Tredje veckan och då är det dags för lite uppdatering!
Jag känner mig fortfarande väldigt stark, har inte haft någon dipp och jag tränar på precis som vanligt.
Så här långt har ju allt verkligen gått över förväntan måste jag säga! :) Jag har tappat en del fett och jag märker verkligen skillnad på min kropp, utseendemässigt. Magrutorna dök upp under vecka 2 och nu under vecka 3 så händer det en del på rygg och ben! 😀 Jag har även hunnit med betala tävlingslicensen för 2015 till SKKF så nu fattas bara själva tävlingsanmälan till Alströmerpokalen som går av stapeln den 13 juni i Alingsås :)

10 snabba frågor
Är jag hungrig..? Njaee, eller kanske lite ibland.

Är jag sugen på godsaker.? Inte mer sugen än vad jag är på att tävla!
Är jag nöjd med min form såhär långt..? Absolut!
Är jag klar..? NEJ!
Nästa ”ätarmåltid”..? På söndag (påskmiddag med familjen)
Hur många riktiga måltider om dagen äter jag..? 4st. Frukost, Lunch, Middag & Kvällsmat.
Hur mycket cardio kör jag..? Ingen ännu. Jag värmer bara upp innan mina styrkepass.
Tycker coach Nuran att jag är en lätt adept att handskas med..? Tveksam, pga alla mina tusen påfrestande frågor 😉 😛
Kollar jag formen i spegeln ofta..? Mer och mer måste jag säga.
Poseringstränar jag.? Lite men mer ska det bli nu när formen börjar ta sig :)

Jag är allt lite nojig över att det inte går tillräckligt fort men enligt coach Nuran ❤️ går det väldigt fint och jag måste säga att jag faktiskt ser skillnad på bilderna om jag jämför vecka 1, 2 och 3. Första veckan med Nurans kostschema är alltid det bästa! Hon kan verkligen sin grej och vet hur man kickar igång det. Hade i och för sig inte kunnat vänta mig annat av någon som är så duktig på att just skrämma bort fett från kroppen som hon. Nuran har ju själv sin egen otroliga resa att luta sig tillbaka på! (se en av hennes många grymma bilder nedan) Kommer nog komma fler för nu är hon på G! 😀
Min kropp reagerade verkligen direkt på kostschemat och jag fick en j*vla start, vilket såklart motiverade mig enormt mycket! Bästa schemat av favvo coachen + hårdträning = kan bli bra detta! 😀

Så vad händer nu då..?
Har fått lite order att köra några reps mer än vad jag brukar samt att fokusera lite extra på ett par övningar och muskelgrupper. Har även fått lite extra blodad tand genom att ibland kunna träna ihop med Mikael Hamrin som är en helt grym atlet och en härlig vän. Jag älskar att träna själv men med honom finns inga andra alternativ än att pusha sig själv lite extra under varje rep! Har inte vågat mig på att låta coach Nuran bossa över mig på styrkepassen ännu men det lär ju också bli svettigt! 😉

Kosttillskotten som jag just nu använder är Zink, D-Vitamin, Magnesium, Multivitamin tabletter, BCAA-XX, Casein, Whey-100 & Ursobol. 

Samtliga produkter finns på www.mmsports.se

Robert Silva Roberto Xalino Team MMSports Men´s Physique 120kg Nuran Angel GemalmazRobert Silva Roberto Xalino Team MMSports Men´s Physique 120kg Nuran Angel GemalmazRobert Silva Roberto Xalino Team MMSports Men´s Physique 120kg Nuran Angel Gemalmaz

kommentarer, 1 147 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Robert Silva

Posts Facebook Google+

R O B E R T S I L V A / R O B E R T O X A L I N O Född: 1987.03.21 Bor: Göteborg, Västra Frölunda Gör: Arbetar som socionom i Göteborgs stad