6 weeks out & registration done!

1 maj, 2015
1 maj, 2015

Då är det bara 6 veckor kvar och tiden börjar ticka på allt fortare. Idag kl.12:00 öppnade även anmälan till Alströmerpokalen. Anmälan är gjord så då var vi ännu ett steg närmare!⭐️

Betryggande nog blir formen bättre och bättre och det bästa är ju att höra av coach Nuran att det går enligt planen :) Planen är, slarvigt upptryckt, att minska fettprocenten och att behålla så mycket muskelmassa som möjligt men det viktigaste är såklart hur kroppen tillslut ser ut på scen! Vi tittar egentligen inte på vågen och bedömer mig utefter det men visst väger jag mig för att veta vad vikten är. Känner mig inte nöjd än men jag känner mig trygg och glad med 6 veckor kvar :)

På dieten äter jag mina goa matlådor som jag helt ärligt älskar ❤️ men som jag såklart önskar var storleken större ibland. Har även upptäckt en ny favorit i Body Science Pancake Mix!! Har kört den någon gång i veckan nu som ersättning för en matlåda och jäklar vad gott och mättande! Smakar lite pannkaksgodis och protein så det hjälper mig faktiskt övervinna sötsuget. En favorit just nu!

När det gäller träningen så har vi ännu inte skruvat upp volymen med cardio eftersom dieten har funkat bra. Jag varvar ibland med tyngre vikter och högrep för att inte vänja mig vid träningen och att inte omedvetet sänka nivån. Tungt har funkat riktigt gött dagen efter ”ätarmåltider” följt av högrep någon dag senare. Fokus den kommande veckan blir kontakt och muskelkontraktion.

En sak jag verkligen har förstått är hur viktigt närheten till sin coach är när man tävlingsdietar. Jag har fördelen att dagligen få direkt feedback och att vid behov få hjälp med små justeringar i kosten, vilket både lugnar och hjälper. För er som väljer coach inför tävling är därför MITT lilla TIPS att välja någon som har möjlighet att ge er feedback ofta och som kan träffas ofta!

Over and (6 weeks) out!

 

Bilderna är från Instagram. Följ gärna min resa där!

Instagram: robertoxalino

Robert Silva Roberto Xalino Team MMSports Men´s Physique 120kg Nuran Angel Gemalmaz

Robert Silva Roberto Xalino Team MMSports Men´s Physique 120kg Nuran Angel GemalmazRobert Silva Roberto Xalino Team MMSports Men´s Physique 120kg Nuran Angel Gemalmaz

kommentarer, 864 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Robert Silva

Posts Facebook Google+

R O B E R T S I L V A / R O B E R T O X A L I N O Född: 1987.03.21 Bor: Göteborg, Västra Frölunda Gör: Arbetar som socionom i Göteborgs stad