Intensiv höst! Bilder från FF

december 8, 2013
december 8, 2013

Hösten har bara rullat på SM, Gladiatorer och Fitnessfestivalen.
Träningen tycker jag flyter på bättre och bättre, och styrkan kommer smygande.
Jag har haft problem med min axel och ena knät en längre tid. För två veckor sedan bänkpressade jag för första gången sedan jag skadade mig, fortfarande gör det lite ont! men det känns som jag kan börja bänka igen!
Jenny har varit Gladiator under hösten och jag var givetvis med och kollade under inspelningen. Tycker det är grymt roligt och spännande att vara med när det är live.
Fitnessfestivalen för en vecka sedan. Den är mäktig och känns som man inte vill missa, tävlingar som Rep Power, chins SM, dips SM, Bodypress pluss en massa andra tävlingar i olika montrar. Vi hade i år en stor monter med bra inramning av MM SPORTS
image.jpeg
image-1.jpeg
Gladiatorarenan
image-4.jpeg
Funclubben!
image-7.jpeg
Plåtning!
image-9.jpeg
Mera plåtning!
Lite bilder från Fitnessfestivalen


Rep Power!

Fixar en boxningsring!

Min kompis som satte ett grymt marklyft i går 300 kg!


Virena visar form :)

MM land Robert och Oliver


David var grym med musiken!


Dags för chins!
Vinst med 30 st godkända:)
Kör hårt ha en trevlig Söndag :)

kommentarer, 381 Visningar

Peter Ljunggren

Posts Google+

Har styrketränat i över 20 år.