Motivationsboost + monsterbenpass

22 oktober, 2015
22 oktober, 2015

För att motivera lite till benpasset idag med Rasmus satte jag upp lite nya bilder i skåpet. Börjar ju bli lite nervös…över att jag inte alls är nervös inför tävlingen! Räknar inte dagar lika slaviskt eller antal dagar tills då jag får äta Snickers/Milky Way/Marabou (åt en idag…). Men men det kanske kommer….?

image

Dagens benpass hade jag faktiskt lite ångest över innan, vet att Rasmus själv kör ett par timmar varje gång medan jag vant mig vid endast en timme…
Det visade sig bli en riktig killer! Med grymma övningar och ännu bättre passning/coaching.
1) Benböj: 6 x 10-2 @ <125 kg (fyi nytt PB)
2) Utfallsgång med hantel: 5 x 25 steg @ 5 kg
Pausböj/pumpböj: 5 x 2 @ 50-70 kg
3) Sneda utfall med stång: 5 x 10 per ben @ 30 kg
Sumo squat med kettlebell: 5 x 10 @ 32 kg
4) Benspark: 5 x 10-15 @ 70-100 kg
Sittande bencurl: 5 x 12 @ 50 kg

Hej hej träningsvärk….

Live, laugh, love

Kommentarer

kommentarer

Maria

Posts Google+

Pigg och glad tjej på 25 år som är född och uppväxt i Uppsala och jobbar som leg. fysioterapeut på Akademiska sjukhuset. Har en lång bakgrund inom träning, har spelat tennis, badminton, innebandy och simmat. Jag har även en licens som personlig tränare. Jag fastnade för gymträningen i samband med att jag började plugga till fysioterapeut då jag insåg att mycket av träningen vi bedriver idag inte alltid har så mycket evidens bakom sig. Mitt mål är få den bästa fysiken jag kan få och samtidigt lära mig mer om mig själv och hur jag kan optimera träningen på bästa sätt utifrån forskning och erfarenheter.