19 MAJ

19 maj, 2015
19 maj, 2015

Efter en långledig helg väntades två superstressiga dagar på jobbet, igen… Märker varje dag hur mitt tålamod och mitt humör bara blir värre och värre.. Men förhoppningsvis ser jag ljuset i tunneln snart. Tar en dag som det kommer men märker att allt blir lidande. Inte bara de människorna jag umgås med utan även mitt privatliv. Är betydligt tröttare på gymmet och har svårt att fokusera på att få bra pass när man i princip bara vill hem och lägga sig. Blir sur för småsaker och blir sur för att jag blir sur på småsaker… Ja, ni fattar 🙂

Och inte nog med det har jag idag känt mig som en riktig flodhäst. Vaknade och såg till och med i spegeln att jag var svullen i ansiktet, som en allergichock! Vet inte vad det kan ha berott på med tanke på att jag sov 11 timmar inatt! Lång jäkla skönhetssömn och inte blev jag vackrare för det. Men idag har jag druckit mer vatten än vanligt och svettats som en gris på gymmet så nu känner jag att jag börja återfå min klädsamt fylliga form igen.

Reverse Diet går bra! Blir lättare och lättare för var dag att få i sig alla måltider i tid enligt schema även om det fortfarande kämpar emot lite. Är däremot döhungrig till middagen!! Så jag antar att det går som det ska. Om ca 1-2 veckor är det dags att höja kolhydratsintaget igen!

FullSizeRender

Idag körde jag ett egetkomponerat benpass då det var tjockt med folk på gymmet och böjen aldrig var ledig…. Såg ut enligt följande:

5 min löpintervall som uppvärmning
3 x 15 utfallssteg 15 kg
4 x 10 liggande benpress (ett ben i taget) 40 kg
4 x 10 sittande benpress (ett ben i taget) 40-50 kg
4 x 10-15 benspark (ett ben i taget) 15 kg
3 x 10 liggande bencurl 30 kg
3 x 10 booty blaster 20 kg
3 x 15 Abductor 45 kg
30 min cardio

Längtar så mycket till nästa vecka då det är mycket som ska uppbokas och göras 🙂 Berättar mer om det senare!

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+