12 MAJ

12 maj, 2015
12 maj, 2015

Städmani i högsta hugg. Tvättmaskin nummer två igång, dammsugning och moppning avverkat och matlådor gjorda. Nu kan jag med gott samvete lägga mig i sängen och känna hur minska skinkor pulserar efter dagens benpass. Energin var inte med mig idag, och inte styrkan heller för den delen men ändå lyckades jag prestera riktigt bra! Svetten lackade och jag kommer ha träningsvärk imorgon, faktum är att jag nog redan börjat få den nu… Tog det lite lugnt under lunchpasset idag. Körde lite magövningar och ett par intervaller, men inte mer än så. Har haft lite känningar i mina knän och i benhinnorna… Så jag ska försöka bespara mig lite smärta genom att hoppa cardion imorgon tänkte jag.

Som ni säkert hört så kommer det lite nya produkter på marknaden som jag hoppas kan gynna min diet med mer eller mindre måtta. Först och främst så har Loka släppt tre nya med smak av godis. Är sugen på att smaka ”Skalle” (hallon & lakrits), men tror det kommer ta ett tag innan de finns i butik i Tyresö.. som vanligt. Asseg!

Skärmavbild 2015-05-12 kl. 21.43.45

Sen kommer Lindahls med två nya smaker på kvargen. Jordgubb/Rabarber och min favorit KOKOS! Kokoskvarg tillsammans med jordgubbar… drömmen!

kvarg+kokos

Har även nu testat mig på ett par dagar med Reverse Diet, och idag var det för första gången som jag smärtfritt fick i mig all mat under hela dagen. Jag var till och med mer hungrig efter måltiderna. Kan inte minnas länge sedan jag åt såhär mycket och inte kände mig ”nöjd”. Vet inte vad det kan bero på men hoppas väl att min ämnesomsättning kickat igång lite. Men kan också vara med hormornerna att göra, skulle jag kunna tro…. Vi tjejer/kvinnor har ju en tendens att bli lite extra hungriga och extra sugen på saker under vissa perioder, och så har jag känt idag.

Nä nu dags att hänga tvätt nummer två och sedan läggdags. Snart långhelg igen! Så jäkla skönt och efterlängtat 🙂

 

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+