16 MARS

16 mars, 2015
16 mars, 2015

Redan 16 mars och dagarna är nu räknade… Hela 33 långa dagar kvar till min efterlängtade födelsedag! Ingen åldersnoja här inte över att man blir äldre för varje år! Nej jag tänker göra detta till den bästa födelsedagen ever! Men rolig träning, någon aktivitet och ett besök på Delicatos Outlet! Här ska det köpas arraksbollar. Börjar egentligen tappa suget men nu ska jag fan i mig käka mina jäkla bollar så att jag blir av med de för gottt. Arraksbollarna har spökat i mitt huvud så länge jag kan minnas så nu ska jag bli väck med det är de tänkt. OM jag nu inte får mersmak…

Träningen går fortfarande väldigt bra! Tog en aktiv vilodag igår och fick idag genast betydligt bättre tryck under passet. Körde #hållkäftenpass då rygg, axlar och cardio stod på schemat. Kan säga att det inte var skönt att köra mage och därefter springa på bandet. Fick kramp efter 10 meter, skrämmande hur pass dålig kondis man har! Körde intervall där jag så snabbt jag kunde springa skulle köra 40 sek för att sedan vila och göra det om och om igen. Blev ändå förvånad över hur pass snabb återhämtning jag hade och tyckte jag ändå sprang så pass fort att benen knappt hann i kapp med hastigheten… måste ha sett jävligt roligt ut med mina korta ben på en hastighet mellan 16-15 km/h. Som en liten chihuahua.

11071615_10152743801501398_6517358546144959722_n

Är så bortskämd med alla fina människor som finns i min närvaro. Vet att jag har sagt det förut men bli så lycklig i hjärtat av de fina komplimanger jag får, all hjälp och allt stöd som jag får. Alla som tror på mig och som får mig att ta i det lilla extra varje pass. Bara på gymmet idag fick jag ett par värmande och pushande ord och jag tar verkligen till mig. Suger åt mig och gör det bästa jag kan utav det. Jag menar, jag är inte den mest vältränade på gymmet, långt ifrån… jag är en bra bit från mina mål och att stå på scen men det finns människor jag både känner väl och mindre bra som uttrycker sig att jag kommer klara det här och jag ska fan visa er!!

Nu är jag helt slut och måste sova 🙂

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+