Fredag från botten till toppen!

24 maj, 2015
24 maj, 2015

Fredag från botten till toppen. Skulle till tandläkaren i fredags efter min ”lilla” accident  med popcornkärna! Gick upp tidigt för att hinna träna innan tandläkaren. Åkte till SATS i kista eftersom jag skulle dit på tandläkarbesök, och för första gången på så länge kände jag mig helt avslagen och omotiverad. Till och med träningskläderna lyckades jag störa mig ordentligt på :) därför blev det ingen träningsbild 😉 

Jag kom på mig själv att tänka ”fy fasiken vilket dåååligt gym”, och det kanske inte var ett gym i min smak, däremot brukar det aldrig hindra mig att få till kanonpass i alla fall. Dock tror jag att det var mig det var ”fel” på. Var väldigt länge sedan jag tränade tidig morgon så min kropp var nog inte vaken. Snacka om att man är vanemänniska…

Kom till jobbet och kände mig nästan sjuk, hängig och ont i huvudet! Klockan 15 slog det mig!!!! Jag hade ju glömt bort att dricka kaffe, och inte heller hade jag tagit någon PWO. Jag hade alltså NOLL koffein i kroppen och jag var knäckt!!! En liten energibrustablett innehållande koffein, taurin, b-vitamin och c-vitamin senare så var jag tillbaka!

image

Kvällen avslutades på bästa sätt med aw, tack till alla inblandade!

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 122 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!