SM i Klassisk Bänkpress

3 juli, 2013
3 juli, 2013

Tävlingarna duggar tätt nu för imorgon är det dags igen. Denna gången handlar det om SM i Klassisk Bänkpress och den som inte kan vara på plats kan se det på STV eller via Stream, imorgon 12.00!

I tisdags fick jag hoppa in som coach för en av mina klubbkamrater i Sundbybergs TK som tävlade på SM i Tyngdlyftning. Sofia Fröman hade på kort varsel fått ett wild card och även om hon inte tog någon placering att tala om så är tre personliga rekord helt klart godkänt för en relativt ny lyftare. Styrkan finns och även tekniken(som just nu är ojämn) så det lovar gott inför kommande år. Sofia levererade och så även jag som engagerad och verbal coach. 😀

Nu laddas det för invägning imorgon(sopsäcken är på) 10.00 och tävlingsstart 12.00 för bland annat min grupp(viktklass -63. Ifall jag startar på fredag i Styrkelyft är fortfarande oklart så passa på att titta imorgon. 😉

SM-naglarna är fixade. 🙂

SM-naglarna är fixade. 😀

Linda Samuelsson

Posts Google+

test