En söndag lik den förra, var det tänkt.

2 november, 2014
2 november, 2014

Förra söndagen blev väldigt trevlig med utflykt till Göteborg och träff med MM Sports inför kommande tävlingar. Det var som vanligt väldigt upplyftande att träffa så många som ”lever” likt en själv och med liknande mål. Idag skulle det bli en liten repris, fast i Malmö istället, men jag känner mig lite krasslig och vill inte riskera att smitta alla som snart ska tävla. Stannar hemma i Halmstad istället och förbereder mig för veckan. En vecka som även den kommer att se annorlunda ut än vad det var tänkt eftersom jag skulle tävlat på Decembercupen igen 23/11 MEN, dom stängde anmälningsmöjligheterna två veckor före utsatt tid.

MMGBG

Screenshot_2014-10-26-19-50-20-1[1]

Eftersom jag har ett mål att tävla på Veteran-SM i Body Fitness, någon gång, så passade jag på att öva med det gänget. Så här är en bild från min första ”T-walk” någonsin. Filmade faktiskt spektaklet men den filmen får ni inte se innan jag har något bättre att jämföra med. 😀

Screenshot_2014-11-02-09-51-52[1]

Faktum är att jag faktiskt har kvalat till BF-SM genom att delta på Body Classic som gick i Solnahallen i början på maj i år. En suddig bild därifrån får jag bjuda på. Kanske någon har bilder från tävlingen som de vill dela med sig av?

IMG_20140504_174819[1]

 

kommentarer, 366 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda Samuelsson

Posts Google+

test