Vad händer?!

23 november, 2014
23 november, 2014

Precis nu i denna stund är jag som mest(och vad jag kommer att tillåta) irriterad över att jag inte var med och tävlade på Decembercupen i Lund idag. Den tävling som varit mitt huvudmål detta året ända sedan förra årets tävling.

Huvudanledningen till att jag inte deltog är att arrangörerna stängde anmälan 2 veckor tidigare än utsatt. Visst, man kan anmäla sig så fort som möjligt men har inte arrangören garderat sig och framför att det finna ett maxantal när det gäller deltagare så håller jag(och säkert många fler) sina normala rutiner. Det är inte okej att göra så, men nog om det..

Denna helgen så har jag istället försökt att hålla mig uppdaterad hemifrån på Facebook och Instagram eftersom jag haft många vänner och bekanta som deltagit. Grattis till fina prestationer!

Jag ser nu ännu mer fram emot finalen i Rep-Power som avgörs på Fitnessfestivalen nästa söndag. Glöm inte att skrika och heja på. Jag kommer att behöva allt stöd jag kan få.

Första målet är blygsamt, dvs inte komma sist, men med lite flyt kan jag KANSKE kämpa mig till en pallplats. Då vore jag sjukt nöjd.

REP2014

Vinnarposen 2013. :)
Vinnare2013

kommentarer, 541 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda Samuelsson

Posts Google+

test