Träning med MM Sports

26 oktober, 2014
26 oktober, 2014

Sitter i soffan och ”laddar” lite inför bilturen till Göteborg och teamträff med MM Sports/Body Science tävlingslag. Många trevliga människor kommer att vara där och vi ska se till att bli våra bästa jag på kommande tävlingar.

Själv har jag lite ångest. Inte för att träffa alla eller för eventuella tävlingar utan för att jag känner att kroppen inte riktigt är i balans. Det beror på flera saker men framför allt känner jag mig stressad över att formen inte är som jag vill och definitivt inte vikten(som jag är noga med att den siffran bara är en riktlinje men) som just nu är helt fel.

Flytt, nytt jobb och rubbade rutiner har spelat stor roll och jag har helt enkelt haft tillräckligt med mental kraft att lyckas göra allt rätt. Kroppen är komplex och spelar inte med på enbart vilja tyvärr.

Idag vet jag att jag kommer få mycket hjälp med detta och kanske med att lägga upp en bra plan för att känna mig som jag gjorde på DC 2013.

Foto från MM Sports.
MMDC2013

Kommentarer

kommentarer

Linda Samuelsson

Posts Google+

test