Update på gång!

9 oktober, 2013
9 oktober, 2013

Hej!

Här händer det inte så mycket och såklart finns det en massa förklaringar men nu ska det bli ändring på det. Årets stora mål/tävling närmar sig och det motiverar såklart att lägga lite mer tid här. Det är bara hemifrån jag har möjlighet att skriva ordentliga inlägg och här är jag inte så mycket av min vakna tid.

Desto mer händer det på Instagram, så kolla gärna där för att få dagliga uppdateringar. lindalife77 ska du söka på.

Det som hände senast i tävlingsväg är i alla fall att jag lyckades vinna kvaltävling nummer 6 i årets Rep Power(www.reppower.se) och ska därmed tävla i finalen på Fitnessfestivalen 1/12. Endast en vecka innan det är det alltså dags för det som blivit årets stora mål, nämligen Decembercupen i Athletic Fitness.

Varför det har blivit som det har blivit kan jag berätta mer om i kommande inlägg.

Stor kram! 

kommentarer, 287 Visningar

Linda Samuelsson

Posts Google+

test