Semiproffs :)

13 maj, 2013
13 maj, 2013

Denna dagen har varit riktigt angenäm. Lite sovmorgon är inte helt fel att börja en måndag, 7:30 ringde klockan. Promenad 4km, in till jobbet för en PT-kund, instruera CrossTrainingklass, 1 timmes intensiv ryggträning, mat, promenad 4,5km, SMR/stretch av ben och rygg, instruera cykelklass. Nu mätt och belåten. Bra dag minst sagt. :)

Önskar egentligen att alla dagar var likadana men då behöver jag fler sponsorer(samt någon att dela räkningarna med :P). Imorgon har jag inte alls lika mycket egen tid så det var lika bra att passa på, dessutom skönt att få komma ut lite, samt att ta vara på energin som byggdes upp under gårdagen. 4+5km power walk blev det då men för övrigt ledigt och skönt.

I lördags körde jag lite Styrkelyft men eftersom jag inte tränat någonting alls för denna tävling blev det ”lätta” lyft. Explosiviteten finns helt enkelt inte när man inte tränar på lyften regelbundet. Knäböj 90-95-100 inga problem, men jag var nervös som en nybörjare. Knepigt det där. Bänkpress 72,5-77,5-(80). 80kg var riktigt nära att komma upp men stången drev lite mot halsen och då funkar inte ett maxlyft. Det roliga var att jag tänkte starta på 67,5kg men så fort jag började värma upp märkte jag att stabiliteten och balansen fanns för mer. Det är en otrolig skillnad att kunna lyfta på bra utrustning jämfört med vad som finns på jobbet. Inför marklyftet var jag redan trott(ovan vid långa lyftpass) och nöjde mig med ett lyft på 100kg. Ett av de bästa lyft jag gjort rent tekniskt såg jag på filmen efteråt. Alltid något. :)

kommentarer, 293 Visningar

Linda Samuelsson

Posts Google+

test