En trevlig lunk..

6 maj, 2013
6 maj, 2013

..i ordentligt tempo. Istället för att tävla på BMR i början på april valde jag att satsa på jobbet och grundträning. Båda har slagit väl ut och det känns väldigt bra. Välfyllda(men långa) dagar som går snabbt, så det gäller att ta vara på tillfällena för egen träning och att planera in ledig tid(1-2 dagar per vecka). April rusade förbi och maj kommer göra detsamma.

Efter ryggskottet/kramperna förra helgen har jag jobbat igenom ryggen varje dag vilket även har gjort att smärtan i mitt vänsterben släppt nästan helt nu. Man lär sig nya saker hela tiden! :)

I lördags satt jag som domare på serieomgång 2 i Styrkelyft och Bänkpress på STK/Sundbybergs TK och var ordentligt trött och mosig efter 8 timmars ”arbete”, men även väldigt sugen på att tävla. Således fixade jag in mig hos Täby AK som anordnar motsvarande tävling kommande lördag då jag ska försöka dra ihop +300 poäng till STK:s damlag i Klassisk Styrkelyft. Eftersom jag inte direkt tränat tunga lyft i år så kommer det inte bli några rekord i något annat än snygga lyft. 😉 Tävlingsstart 11.00.

Efter helgen blir det fokus på förbränning och grenspecifik träning inför sommarens tävlingar. Det blir(som det ser ut just nu) kval i Fitness Five i Tylösand/Halmstad 29/6, SM i Klassisk bänkpress i Halmstad v27, SM i Athletic Fitness i Karlstad 3/8 och final i Fitness Five(?) i Malmö 17/8.

Foto: Mats Löfström

Eventuella reklamlänkar i detta inlägg eller i marginalen har INTE JAG valt, bara så att ni vet. Blir ta mig fan förbannad!

kommentarer, 348 Visningar

Linda Samuelsson

Posts Google+

test