Trolla med bollar.

28 april, 2013
28 april, 2013

Igår avverkades årets första promenad och idag var det dags för den andra. Efteråt lyckades jag på egen hand att manipulera rätt min rygg(peppar peppar) som låste sig ordentligt när jag städade i fredags. Jag hade sjukt ont och var ganska dålig på min klass eftersom jag inte kunde runda ländryggen.

Bestämde mig idag för att jag inte kan vänta till imorgon med att lösa problemet utan testade mina egna kunskaper. Promenaden, som varken var tidig morgon eller tuff power walk, blev uppvärmning och sedan fram med bollarna.

Två ihoptejpade tennisbollar längs ryggen och börja leta efter låsningarna. Även om man har ont och är stel på ett visst ställe så kanske låsningen finns på ett annat ställe. Denna gången satt den precis där jag trodde och jag blev så lättad när det lossnade. Leden mellan höft och ryggrad var det och det krävdes lite mod samt hårt tryck för att det skulle släppa. Lättnaden är stor nu minst sagt.

kommentarer, 384 Visningar

Linda Samuelsson

Posts Google+

test