Bita ihop eller bryta ihop.

28 juni, 2013
28 juni, 2013

Det finns gånger i livet där det är just dom valen man har. Jag har varit med om värre saker men eftersom min träning alltid har varit min ”livlina” så var det otroligt jobbigt för någon månad sedan när jag i stort sett inte kunde gå på flera dagar för att jag hade så ont. En kraftigt irriterad ischiasnerv som gjorde att jag inte heller kunde träna något av de moment som jag planerade att tävla i detta året. Istället för att ligga ca en månad före så ligger jag ca 2 månader efter i träning till SM i AF 3/8 som är/var årets stora mål.

Hela maj månad gick åt till att enbart fokusera på jobbet och tiden som lades på egen träning var marginell. Hittade en suverän sjukgymnast som hjälper mig att få ordning på kroppen igen och som jag kommer ha stor nytta av även efter att mina nervklämningsproblem är lösta.

Nu sitter jag i alla fall på tåget på väg ner till Halmstad för att försöka kvala till finalen i Fitness Five 2013. Hur det går återstår att se. Först klara invägningen(målvikt imorgon lördag 8.00 är 62,4 och morgonvikt i tisdags var 65,1) och sedan ta en gren i taget. Chins-bänkpress-knäböj-curl-dips.

Chinsen kommer att kunna utföras eftersom det inte längre klämmer i ryggslutet. Hur många det blir är en helt annan fråga, men skamgränsen är 10 stycken.. Bänken kommer att kännas men med hanterbar smärta. Knäböjen är där problemen kan uppstå eftersom mm gluteus medius fortfarande är väldigt stram och det är där nerven kläms mest(och kanske gjorde så även för två år sedan) och jag kanske måste avbryta efter ett par stycken. Curl är curl och det handlar mer om vad jag väger in på. Dipsen ska jag kunna kriga mig igenom utan att skämmas trots måttlig träningsmängd.

En sak i taget är det jag kommer att hålla mig till, men det är nog då jag är som bäst, när det gäller det mesta. 😉 Vi får helt enkelt se hur det går..

 

Gå in på www.fitnessfive.se för att hitta livescore och förhoppningsvis sändning.
Lördag 10.00!

kommentarer, 315 Visningar

Linda Samuelsson

Posts Google+

test