Mycket pump med Body Science ”Super Charge”

30 april, 2013
30 april, 2013

Hej igen alla läsare!
Denna dagen har gått åt att resa. Först från Landvetter till Oslo. Vidare från Oslo till Bergen för att sist men inte minst åka helikopter ut till Statfjord A. Här skall jag spendera mina 15 kommande dagar.
Vi som är här och arbetar brukar skoja och säga att vi är på ”allinclusive” eftersom vi får allt och lite till serverat på ett silverfat, mer eller mindre. Visst att man arbetar hela tiden men mat, tvätt och resterande kommer automatiskt.
Under denna turen kommer jag att dela med mig av lite bilder om hur vi har det. Dessutom lite bilder om vad vi kan hitta på när vi inte arbetar.

Jag åkte hemifrån klockan 8 i morse och kom ombord på Statfjord A klockan 18:20. Då gjorde jag iordning mitt arbetsskåp och fixade arbetsoveroll så allt är klart för första arbetsdagen i morgon klockan 7. Träffade min träningskompis från förra turen,Tommy i matsalen. Det första han sa var ”vi må trene fort nå siden ær det fotbollkamp” sagt och gjort vi laddade på med Body Science – Super charge vilken är uppföljare till min absoluta favorit pwo ”VIP-X extreme” måste saga att denna var både godare och bättre, helt sjuk PUMP direkt och grym energi återigen kärlek direkt :)
Mer om träningen med bilder samt vilket upplägg vi körde kommer i morgon. Läs mer om mig och min verksamhet här

Vi hörs! //Knasen

 

http://www.mmsports.se/images/P/Jacked_Super_Charge_1.jpg

kommentarer, 308 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+