Trivsamt Hälsocenter

26 april, 2013
26 april, 2013

Go morron go morron go morron…. Knasen är vaken och full av dålig humor 😛

”Är det här man går upp till viktväktarna?! Nää, du måste gå ner…”
”Är det här man går in till skatteverket?! Nää, du måste gå runt…”

Dessa två dåliga göteborgsskämt har min pappa bidragit med, tack pappa.

Nu lite mer vettiga saker och ting.
Igår började jag och Josefine med att gå upp till Eddy Bengtssons gym Trivsamt hälsocenter, där även jag håller till och kör med mina PT klienter. Igår var det bara egen träning som gällde och rygg som ni kunde läsa om igår kväll.
Efter några timmars vila från gymmet var det dags för pass nummer 2 och det blev på SATS Eriksberg denna gång fick sig både triceps och mage en rejäl omgång ett intensivt pass med bra tempo och lite puls.
Sammanställningen efter gårdagen är att jag är riktigt nöjd med båda passen.

Triceps och mage:

Dips 4 set
Liggande på golvet med hantlar 4 set
Rep i cable 4 set
Frenchpress 4 set

Plankan och sido plankan 2x 30sek
Cirkel med 6 olika övningar 30sek på 10sek vila 1 varv
Mage i maskin 4 set

Vill ni veta mer om mig kolla in min hemsida här
Trevlig helg
//Knasen

kommentarer, 756 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+