Träning på Sats Kungsgatan.

10 mars, 2013
10 mars, 2013

Jag har haft otroligt mycket att göra den sista tiden så min struktur kring min egna träning har inte varit bra alls. Jag som hade så klara mål, hur blev det så?

Har bland annat utbildat mig till PT via Deepbodywork och det var mycket mer krävande än vad ja först trott. Anatomin är inte något man skojar bort, riktigt mycket att lära in men otroligt roligt att lära sig hur kroppen är uppbyggd. På min egna hemsida allintowin kan ni gå in för att läsa mer eller om ni vill kontakta mig för personlig träning.

Mitt i allt detta så skall jag byta arbete samtidigt som det är otroligt mycket fokus på och omkring min roll som utmanare i  årets säsong av Gladiatorerna. Det är något utav det roligaste jag gjort och hur man blir uppfattad som en förebild både för stora och små människor bara genom att vara sig själv.

Men träningen kommer att komma och vi smygstartade lite igår med komplex rörlighetsträning, riktigt skönt och jobbigt. Kan säga att vi skrattade gott många gånger eftersom koordinationen är noll och ibland också rörligheten.
Känslan efter det passet var frihet, fråga inte varför men kroppen kändes fri.

Idag (Söndag) kom vi precis hem från Sats Kungsgatan där jag och Josefine körde armar, axlar och mage. (allt efter mitt träningsschema som jag inte ens tittat på dom senaste 4 veckorna) Vi avslutade med plankar i 3 olika varianter och lite shrugs.

Ett pass som kändes så bra att det blev en high 5 när vi var klara. Känslan i kroppen är bra trots frånvaro och sakta men säkert kommer jag tillbaka och kan ösa på som vanligt igen.

En underbar Söndagskväll önskar jag er!

/Knasen

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+