Gladiatorkväll i huvudstaden

7 januari, 2013
7 januari, 2013

Tja!

Då var vi redan inne i Januari och som alla säger – nytt år….nya möjligheter. Men det är väl så man känner att man kan lägga allt bakom sig och blicka framåt. 2013 kommer bli ett väldigt intressant år då det händer otroligt mycket roliga saker som jag inte riktigt vet hur det kommer att påverka mig ännu. Men det kommer att vara roliga saker.

I helgen var vi uppe i Stockholm på en liten minisemester.

Vi åkte redan Torsdag så runt 21 landande vi hemma hos fitnesskungen själv Kristian Sewén. Vi bestämde oss för lite käk då våra magar skrek efter den långa bilresan. Korv i tunnbröd är väl inte fy skam.

I Fredags var de dags för Gladiatorpremiär!!! Detta är verkligen mitt favoritprogram och såklart extra kul när man känner Gladiatorerna. Vi samlades på Olearey´s för lite käk och mingel. Riktigt trevligt men som vanligt när det händer något riktigt kul så glömde vi kameran hemma men några ”kändisbilder” blev det allt!  🙂

På Lördagkväll blev det thai, sushi, mongoliskbuffé. Riktigt bra buffé och såklart matvrak som man är tog man allt på en gång och lite till.

Resten av helgen bestod såklart av TRÄNING, MAT OCH MASSA KÄRLEK <3

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+