Ett fartfyllt avslut på 2012

19 december, 2012
19 december, 2012

…chokladen är uppäten, tävlingen, är över och jag har ett lugn i kroppen. Nu är det fokus på nya mål men dom tar vi  efter nyår. Nu kör vi mest discoträning och julmys från alla håll och kanter.

Det har varit mycket fläng hit och dit dom senaste helgerna. Linköping, Stockholm, Lund och så Fitnessfestivalen som för övrigt blev en succé. Det är så man redan längtar tills nästa år. Så det skall onekligen bli lite skönt att koppla av i jul trots att jag älskar när det händer mycket saker.

Jag och Lelle var och fotade lite för någon vecka sedan, hon är så duktig. Bilderna blev så j***ans bra.

Det finns många till men dom är för lite olika projekt inför 2013 så jag håller dom för mig själv:) Annars så håller jag mig lite på min kant ett tag och ser vad som händer, som sagt nytt år snart och då är det dags att planera.

Snart startar mitt favoritprogram GLADIATORERNA… närmare bestämt den 4:e Januari och på Fredagar dessutom. Härligt att man har något att titta på till tacoskvällarna med barnen 😉

Förmodligen om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte skriva något mer innan 2013 så ni får alla ha en riktigt God Jul och ett gott nytt år… 🙂

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+