Decembercupen

6 december, 2012

Fitnessfestivalen närmar sig med stormsteg, på lördag drar den igång. Efter alla tävlingar och event detta året är det här liksom finalen för oss alla tränings och tävlingstokiga människor.

Under detta kalenderår har jag gjort två stycken tävlingar, SM i Augusti, där jag prickade formen perfekt och gjorde personbästa i alla grenar, slutade på en fin 4:e plats. Och Decembercupen nu i helgen lyckades jag tyvärr inte få till formen lika bra som på SM men krigade mig till en 2:a plats.
Debuten var Decembercupen 2011  slutade jag på en 8:e plats.

Själva DC helgen var helt underbar!

Jag, Tim, Josefine och hennes kompis Malin fyllde MMsports gammel JEEP med allt och lite till eller jag hade väl mest väskor med mig denna gång 🙂

Tävlingsväska, resväska, laddningsväska, sovväska och efterfestväska 🙂 Första gången som jag vann när det kommer till överpackning 😉
Resan ner till Lund var hur lugn och skön som helst, vi bara tog det lugnt stannade i Löddeköpinge för lite mat och shopping på Stadium outlet, jag och Tim köpte oss löparhandskar och löparstrumpor, dvs att vi skall ut och springa i vinter 🙂

När vi sedan fortsatte ner mot Lund hittade Malin resans höjdpunkt!!! Hon satt med Josefines mobil och spelade hennes listor på spotify eller mer exakt listan: SVETTAS på den hittade Malin följande och nu mer obligatoriska tävlingsreselåt: Gympa mer – Smurfarna

Vi har skrattat och mått/mår så bra när vi hör denna låt nu 🙂

När vi väl kom fram var det först en kortare träff med Team MMsports/Body Science och dess tävlande dvs 48st!!! Sjukt kul att träffa alla och att det var så många tävlande 🙂

Inregistreringen tog hur långtid som helst AF- Långa klassen sist ut dessutom, men vad gör det när det är så många man kan stå och skratta med under tiden som man väntar 🙂

Så fort det var klart snabbt iväg för att köpa något att äta och hoppa i sig, vilket jag gjorde och sov som en kung 🙂 Tog nog inte mer än 5min att somna och vaknade utvilad med ett brett leende på läpparna. Det var tävlingsdag bara laddad och tagga.

Damerna skulle ut först kl:08 dom började närmare 09 så det var ordentligt försenat men återigen hade det mindre betydelse när vi var ett sådant gött gäng backstage 🙂
I fysikronden slutade jag på 5:e plats
I styrkeronden slutade jag också 5:a efter 21st chins och 29st dips
I finalrodden blev jag 1:a efter att ha rott 389m tangerat PB och helt klart bästa prestationen denna dag 🙂

Detta räckte som jag skrev innan till min hitintills bästa placering i AF en 2:a plats 🙂

TACK till alla som hjälpt mig längs vägen. Ett speciellt stort tack till TIM.