Tidiga träningshelger är dom bästa

7 maj, 2012
7 maj, 2012

Eftersom jag sällan får tummen ur eller orkar skriva ett inlägg samma dag som något händer och sker, tror jag nog att ordet ”igår” är det vanligast ordet förutom ”jag” i mina inlägg!

Något jag tycker är riktigt skönt är lördags och söndags morgnar, inga alarm som ringer och väcker en och inga tider att passa. Man får helt enkelt sova ut och kan kliva upp utvilad!

Detta firar jag och Josefine med att vakna 06:30 senast på helger 😀 på gott och ont egentligen, mest gott då man har gjort allt man vill hinna med när klockan är 12!

Söndagen startade vi med den obligatoriska barnfria morgonwalken, denna morgon gled vi in på hotell Post där vi fyllde magarna med deras fräscha och goda frukostbuffé. Smakar det så kostar det 125:-/person. Mig gör inte det något att det kostar lite då jag ändå äter såpass mycket så att dom ändå går back på mig 😛

När vi kom hem skulle vi bara packa träningsväskan och gå direkt till gymmet men kropparna hade bestämt sig för att sova först. Så det blev en powernap på 1,5 timme innan vi kom iväg.

Axlar och mage fick sig en omgång, Josefine som inte var med på passet i lördags var lite sugen på biceps också så jag coachade henne lite innan vi var klara för att slappa i soffan med film, godis och massa mys, trots att klockan ”bara” var 14! Tycker det är underbart när det inte finns några måsten utan att man bara kan göra det som känns rätt där och då!

Passet blev enligt följande:

Utsida axlar med hantel: 4×8 20kg
Hantelpress svag lutning på bänk: 4×5 35kg
Axelpress i Smith bakom huvudet: 4×10 50kg
Baksida axlar i cable (singel): 4×8 20kg

Mage:

Graneheim special: 4×10 50kg
Brutalbänk: 4×10
Plankan: 3x60sek

Njut av det härliga vädret och må bra!

// Knasen

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+