Frukostbuffé och olympiatravet på Åby!

21 april, 2012
21 april, 2012

Denna morgonen vaknade vi 06:30 pigga och utvilade… Inte riktigt men ändå 😉 upp och satte på kaffe som vi myste med i sängen innan vi gick upp för att gå morgon Walk till Scandic Möndal för att avnjuta en frukostbuffé.

Vädret var på våran sida denna morgon
och solskenet lystet över oss när vi gick till hotellet. Buffén var det inget fel på precis ”nästan” allt jag ville ha, dom saknade endast pannkakor eller våfflor kan lova att jag blev mer än mätt ändå :)

Nu skall vi slappa en stund innan vi skall göra oss i ordning för att gå till Åby och kolla på olympiatravet. Jag misstänker att det kommer bli en del spelande på mig och Josefine, vi siktar på att gå med plus!

Önskar alla läsare en underbar lördag 😀

kommentarer, 203 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+