Världsrekord försök, form bilder och sköna gardiner!

24 april, 2012
24 april, 2012

Den här veckan har börjat och rasat i väg, det är ju bara Tisdag men det går i ett. I går efter jobbet var jag på MM Sports. Skulle hämta kläder med  lite nya tryck på som jag lämnade in för ett tag sedan, känns som att man fått massa nya plagg som man kan glida omkring i på gymmet 😛 Det blev ganska sent så träningen fick bli chins på ”Chuck Norris stången” med dom nya gummibanden jag köpt hemma i vardagsrummet, var dock inte så enkelt som jag trodde så det blev inte överdrivet många men ca 100st…

Idag anpassade jag träningen efter att Cewin ville testa på Capoeira, det blev axlar i rasande tempo och ett försök på världsrekordet på 200m på en concept2. Vilket tydligen ligger på 28.3sek. Jag gjorde ett tappert försök men gled tyvärr av sitsen lite men kom i mål på 28.5sek de får jag vara nöjd med tycker jag 😀

När jag och Leah gick hem idag såg vi att vi hade dom klart snyggaste gardinerna i hela huset!! (se bild nedan)

Tog lite form status bilder ikväll också, ser okej ut om jag får säga det själv…
Vad tycker ni?

Film och mys blir det nu, önskar er det samma!

 

 

kommentarer, 255 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+