Personbästa i rodd!

29 mars, 2012
29 mars, 2012

Två dagar med skön träning. Börjar självklart med att berätta om dagens stora förvåning vill jag nog påstå?! När jag och Josefine kom till gymmet var planen att köra rygg och tyckte att lite rodd var bra uppvärmning för att få igång kroppen, men det blev inte som det var tänkt! Jag hetsade Josefine till att dra max på 1 min och sa att 250 m är riktigt bra, det blev 279m :) Någonstans under hennes minut så blev jag taggad till att testa själv för att se var jag står nu när jag vilat från rodd sedan DC.

Jag drog på så sjukt mycket att jag redan efter 15 sek var helt slut att jag tänkte sluta men Josefine peppa mig så att jag hittade kraft till att ta mig in i mål… Låg på låga 1.08/500m i början men rasade sedan till höga 1.33m/500m i mål, gissa om jag blev förvånad när displayen visade att jag kommit 389 m :) nytt PB med 14 m!!!

Men vi tog ut oss såpass mycket att det planerade ryggpasset mest blev ett discopass med knappt uppvärmingsvikter (kändes som max vikter)

Nu ikväll har både jag, Leah och Josefines pojk Cewin tränat Capoeira vilket var helt underbart sätt att avsluta denna dag av träning :)

Lite kort om mitt triceps och axelpass som jag körde igår, riktigt bra tryck och energi fanns där. Kul att träna när det flyter på!

Viktade dips x4

Liggande triceps i cable x4

Pushdown över huvudet med rep x4

Axelpress i smithen bakom huvudet x4

Reverse flyes stående x4

Hantel lyft åt sidan x4

Avslutade med några lätta overhead squats då det har blivit en nu favorit övning!!

Over head squats 40kg x4

 

Nu mat och godsaker tillsammans med bästa och finaste Josefine <3

 

 


kommentarer, 260 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+