Uppochnervänd magträning på ”Chuck Norrisstången”

26 mars, 2012
26 mars, 2012

Idag kom min pappas kusin Benny Jonsson som är renskötare uppe i Idre ner till Göteborg, med sig i bagaget hade han 30 kg renkött som jag beställt inför dieten. När allt var inpackat i frysen kände jag att min kommande diet kommer att bli en riktig lyxdiet. Dock får ja hålla mig lite, planen är väl att börja runt mitten av Maj. Hoppas jag kan hålla mig från köttet tills jag börjar. Tills dess fortsätter jag med min grädde, vaniljyoghurt och Josefines egengjorda müsli :-)

För ett tag sedan var jag inne hos ”FitnessRichard” på Deepbodywork. Han visade mig sina nya Body Solid Boots som han fråga om ja ville prova. Självklart var jag sugen och tog med dom hem, ikväll testades dom på ”Chuck Norrisstången” jag brukar köra liknande övning på gymmet fast då hänger jag knäveck. Med dessa hänger man helt fritt upp och ner så kontakten med magen är TOTAL :) Riktigt bra tryck blev det efter 10 st med tå tatch och direkt ner i plankan 30sek. Två varv fick räcka gott då jag hade laddat upp med JACKED-XX new edition från Jacked och EAA-XX från Body Science innan mitt bröst och bicepspass på gymmet strax innan.

Passet såg ut såhär:

Scottcurl i cable x4

Hantelcurl x4

Stångcurl x4

Incline cable flye x4

Rak hantel press x4

Sned hantel press 70grader x4

Sned hantel press 45grader x4

Runt halv åtta kom min prinsessa hem helt lyrisk. Hon har varit med farmor efter skolan och gjort stan och shoppat. Förstår inte hur många nagellack och klänningar man behöver?! Frågar vi Leah så finns det ingen gräns :-)  Men grädden på moset ikväll var när jag sa att Benny hade kommit med torkat renkött till henne (bästa som finns enligt Leah)

Ha en mysig kväll nu ska ja soooova!


kommentarer, 326 Visningar

Christian Knasen Eikedal

Posts Google+