Ingen kontinuitet

19 maj, 2015
19 maj, 2015

När jag för 6 veckor sedan påbörjade den periodiska fastan, hade jag inte räknat med att jobba så många nattpass som jag har gjort och kommer att göra hittills.
Förra veckan satte jag även min fot i boxen för första gången på ett halvår i boxen. Jag kan inte träna ett hårt pass utan mat i magen, och när den WOD jag bokat in mig på börjar vid 10.00 måste jag mao äta innan. Så under förra veckan blev det inte många dagar som jag följde själva fastan. Och det blir nog så att jag avbryter själva periodiska fastan för nu.
Däremot kommer jag att fortsätta med upplägget att ”Ju mindre fettprocent jag har, desto mer mat kan jag äta”.

Men bara för att inte jag kan köra på det här just nu, så kan Periodisk fasta passa perfekt för andra. Personer med rutiner i livet. Personer som jobbar fasta tider på dygnet.
Ett exempel kan vara att jag är ledig måndag-Tisdag, jobbar natt och börjar vid 18 (när mitt ätarfönster slutar) och slutar strax innan mitt ätarfönster börjar… Skall jag då äta 1-2 mål om dagen för att hålla på tiderna? Nej.. jag behöver bränsle till min kropp.
Men du kan väl vända på tiderna och köra periodisk fasta fast mellan 22-06? Ja, det skulle jag ju kunna göra… men vi säger att jag jobbar tis-ons natt och skall jobba dag igen på torsdag, då blir ju fastan 4h istället för 8h….Jag jobbar mao alldeles för oregelbundet för att det skall hålla just nu.
Provar man ingenting, så får man heller ingenting veta 😉

Hur ser mina skillnader ut då? Det går sakta, men det går åtminstone framåt. En liten omstart kan säkert göra sitt för både motivation och resultat!

Vikt:
Startvikt: 75.6kg
Medelvikt: 74.22kg, (74.7kg), (75kg), (74.3kg), (74.6kg), (75kg)
Lägsta vikt: 73.7kg, (74.3kg), (74.5kg), (73.9kg), (74.3kg), (74.6kg)
Fettprocent:
Start: 31.6%
Medel: 29.7%, (30.12%), (29.2%), (29.9%), (30.62%),  (30.52%)
Minsta: 28.6%, (29.7%), (28%), (28.9%), (29.9%), (29.6%)

 

Kommentarer

kommentarer

johanna

Posts Google+

Heltidsjobb, extrajobb, läser till Personlig tränare 3h söderut, renoverar sommarstugan 4h norrut, tävlingssatsar inom Bodyfitness ovanpå det och skall snart påbörja planering av bröllop. Hur jag får ihop tiden undrar du? Bra fråga... Följ mig här/på instagram så klarnar det säkert något med tiden.