Träningsvärk av Guds nåde!

13 maj, 2015
13 maj, 2015

Att jag fortfarande är vaken är nog lite av ett under 😉 Den här veckan har verkligen börjat bra träningsmässigt! Besökte äntligen boxen för första gången på ett halvår… känn den värken i kroppen 😉

Måndag: 10.00-11.00 Crossfit & 17.00-18.30 Thaiboxning
Tisdag: 10.00-11.00 Crossfit
Onsdag: 07.30 Indoor & 17.15 Challenge

Det är mao passens vecka! Har aldrig gjort så många instruktörsledda pass direkt efter varandra. Men nöjd är jag. Och trött 😉 Det var tänkt att det skulle avslutas med Thaiboxning under kvällen, men kroppen säger nej tack och det blir vila hemma i soffan  🙂

Igår hade jag även mina första pt-kunder! Det var en sk. Pt-duo där man tränar tillsammans (2 personer delar på 1 Pt under 30/60min). Vi gick igenom tekniken för höftfällning då jag såg det som en bra start, och någonting de kommer kunna bära med sig i flertalet övningar framöver. När jag kom hem till sambon med det största leendet i stan, fanns egentligen bara en sak att säga (även om jag oftast råkar spotta ut tretusen ord per minut när jag är glad) – Mer Pt-timmar! Det här är någonting jag vill göra oftare!
I dagsläget är jobbet som Pt ett extrajobb, men som jag om tre år kommer kunna växla över till på heltid. Det är drömscenariot just nu 🙂

Godnatt!

Kommentarer

kommentarer

johanna

Posts Google+

Heltidsjobb, extrajobb, läser till Personlig tränare 3h söderut, renoverar sommarstugan 4h norrut, tävlingssatsar inom Bodyfitness ovanpå det och skall snart påbörja planering av bröllop. Hur jag får ihop tiden undrar du? Bra fråga... Följ mig här/på instagram så klarnar det säkert något med tiden.